MEDITATION SOM EN DYBERE PRAKSIS

Når verdens larm forsvinder

Jeg var ugens gæst i DR P1-programmet Ditlev og dæmonerne. Udgangspunktet for samtalen var Rastløshedens dæmon. Det er den mørke kraft der driver os når vi halser af sted efter noget mere, noget andet, noget nyt. Den kraft har jeg en ret intim erfaring med. Men jeg ved også lidt om djævleuddrivelse. Om hvordan man kan øve sig i at give slip i rastløsheden og mærke den ro der venter nede under overfladen. Om hvordan man kan dyrke den ro, fremelske den og tage den med sig ud i resten af sit liv.

Anledningen til at Kristian Ditlev Jensen og hans medvært Christoffer Emil Bruun havde inviteret mig, var min nye bog En sti gennem indsigtens landskaber. Den taler vi også en hel del om. Inklusive plot spoilers – så hvis du vil læse bogen uden at vide på forhånd hvor den ender, skal du vente med at høre programmet her. Og ellers: God fornøjelse!

Hør den her: Ditlev og dæmonerne – Når verdens larm forsvinder. Gæst: Niels Lyngsø.