MEDITATION SOM EN DYBERE PRAKSIS

Meditation gør os voksne

Her kan du finde en kronik jeg havde i POV søndag den 9. juni 2024. Den er mit forsøg på at fatte mig i korthed 🙂

For én ting er at nørde sig mere end 500 sider ned i kaninhullet. Noget andet er at komme op igen og fortælle kort og klart hvad man har fundet dernede.

Efter at En sti gennem indsigtens landskaber udkom, blev jeg interviewet flere steder, og det viste sig at være lidt af en udfordring for mig at forklare med få ord, hvorfor meditation er så vigtigt. Derfor skrev jeg den her kronik. Den handler ikke om min egen rejse, men prøver at forklare hvorfor det er gavnligt at have en seriøs meditationspraksis, vel at mærke ikke kun for én selv, men for fællesskabet. De forskellige store kriser vi står i, har forenklet sagt én og samme forudsætning for at blive løst: Vi er nødt til at blive voksne. Hvilket vil sige: mindre selvcentrerede, mere forbundne og mere fri af dysfunktionelle automatreaktioner.

Læs kronikken henne på pov.international. Der er ikke nogen betalingsmur.